• Volg ons op social media
  • Heb je vragen? Stuur ons een Whatsapp bericht

Algemene voorwaarden Webshop Dance Imprint Danceschool.

 

Onverhoopt een klacht? We hopen het niet natuurlijk! Maar bent u echt niet tevreden?

Laat het ons dan weten via verkoop@dance-imprint.nl

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

 

Wilt u iets retourneren? Vul dan het online formulier in ( deze vind u onderaan de pagina)

~ Algemene Voorwaarden ~

Dance Imprint Danceschool staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60790865 .

Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden van Dance Imprint Danceschool. 
Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met  als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

1-Prijzen
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Dance Imprint Danceschool  zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij Dance Imprint Danceschool . U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

2– Bestellen
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van Dance Imprint Danceschool die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Ondanks dat Hippe Dance Imprint Danceschool gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal Dance Imprint Danceschool u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.

3– Betalen
Wanneer de bestelling via de website van  Dance Imprint Danceschool plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan Dance Imprint Danceschool te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd.

4 - Verzenden en Verzendkosten
De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn € 4,50  voor brievenbus pakketten en €7,50 voor normale pakket post maar boven de € 70,- betaalt u geen verzendkosten.
De verzendkosten voor België zijn € 9,00. Deze verzendkosten vervallen boven de € 80,-.

5.0 – Levering
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres.  Dance Imprint Danceschool hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 tot 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd.

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL.

6.0 - Onjuiste bezorging
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Dance Imprint danceschool kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

7.0 – Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Dance Imprint Danceschool zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen circa 7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via verkoop@dance-imprint.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien de retourneerde kleding en of andere artikelen in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en inclusief een ingevuld retourformulier. Het retrourformulier kunt u online vinden en online invullen.
Dance Imprint Danceschool behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. Een defect ontvangen product dient direct na ontvangst direct per e-mail te worden aangemeld.

8.0 - Persoonlijke gegevens
Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van Dance Imprint Danceschool . Daarnaast worden uw gegevens door Dance Imprint Danceschool aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Mocht u deze mailings niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert Dance Imprint Danceschool bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving.

9.0 - Aansprakelijkheid
Dance Imprint Danceschool  is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door  Dance Imprint Danceschool geleverde producten.  Dance Imprint Danceschool kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van Dance Imprint Danceschool beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten.

10.0 - Afbeeldingen en omschrijvingen
De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Dance Imprint Danceschool kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Dance Imprint Danceschool is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

11.0 - Vragen en opmerkingen
Dance Imprint Danceschool streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stellen het op prijs als u dit laat weten via de mail verkoop@dance-imprint.nl

12.0 - Klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar verkoop@dance-imprint.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.