• Volg ons op social media
  • check ons zomer rooster!
  • heb je vragen? stuur ons een app
Home » Online inschrijven » Algemene voorwaarden

Inschrijven en betalingsmethoden

Na de proefles kunt u zich inschrijven voor de door u gekozen danslessen. Dit kan door middel van het inschrijfformulier die u in de dansschool kunt vinden inschrijfkosten bedraagt € 5. Deze kunt u via de mail aanleveren of inleveren bij de docent. U kunt uitsluitend gebruik maken van automatische incasso.

De incasso datum is elke 28ste van de maand.

Aanwezigheidsplicht

Het is noodzakelijk dat wij kunnen rekenen op uw aanwezigheid [ dit in verband met voor bereiden van shows] Mocht het zo zijn dat u niet aanwezig kunt zijn tijdens de les, kunt u een mail sturen naar info@danceimprint.nl of een whatsapp bericht sturen naar

06-47158496 [ vermeld hierbij je naam en welke les u mist]

Contractduur

18+

Bij het opzeggen van je lidmaatschap heb je 1 maand opzeg termijn. De opzegging dient vóór de eerste van de maand per mail te zijn ingediend. Is het echt niet mogelijk om je te houden aan de 1 maand opzeg termijn door bijzondere omstandigheden neem dan contact op met de CEO van Dance Imprint op 06-47158496 of stuur een mail naar info@danceimprint.nl [ de beslissing wordt binnen 3 werkdagen naar u terug gekoppeld)

Indien u niet naar de danslessen komt zonder uw abonnement op te zeggen dient u door te blijven betalen tot dat u een opzegging via de website of mail heeft afgerond.

Let op dat u geen danslessen meer volgt op eigen initiatief  geeft u geen vrijstelling van betaling.

Betalingsverplichting

Indien u machtiging heeft afgegeven voor automatische afschrijving of anders bent u verplicht tot nader opzegging ( 1 maand) de maandelijkse contributie te betalen. Mocht u door (privé)omstandigheden niet kunnen deelnemen aan de lessen, willen wij u ervan op de hoogte stellen dat u toch verplicht bent de contributie te betalen, wij zijn niet verantwoordelijk voor uw afwezigheid tijdens de lessen.

Mocht u meer dan 3 weken niet kunnen deelnemen neem dan contact op met de CEO van Dance Imprint om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vraag altijd om een bevestiging.

 

Aansprakelijkheid

Dance Imprint 21+ is niet aansprakelijk voor verliezen/beschadigen van spullen of eigendommen van de leden. Wij raden u aan om geen waarde volle spullen in de kleedkamer achter te laten.