Home » Dancing if you have kids

 

Dancing if you have kids?

It's possible!

 

Als (jonge) moeder is het lastig om alles te combineren met je school, bijbaantje of fulltime baan en je dagelijkse leven. Het is dan ook niet makkelijk om een klein momentje voor jezelf te nemen om een leuke sport te beoefenen. Daarvoor moet een oppas regelen, en laten we eerlijk zijn dit is ook niet altijd even makkelijk! En  tot slot je wilt niemand tot last zijn dus stel je het beoefenen van een sport " even" uit.  Vanaf 10 februari is er bij ons elke les een erkende oppas aanwezig die goed voor de kinderen zorgt. Zo kun jij je sociale kringen vergroten door het ontmoeten van anderen (jonge) moeders en kun jij zonder zorgen je hiphop les bijwonen.

- Dit is jouw uurtje voor jezelf! -

 

De kinderen worden in een aparte ruimte vermaakt door een professionele oppas. Ze krijgen een drankje en een gezond snackje tijdens jou dansles.

 

Let op! De komende tijd dient u eerst een reservering te maken om te kunnen komen met uw kinderen. Wilt u komen met uw kinderen? Super gezellig maar stuur ons eerst een berichtje op het onderstaande mailadres of telefoonnummer. 

 

Voor meer info of aanmelding stuur een whatsapp bericht naar : 0647158496 of een email naar info@danceimprint.nl